• Geen aankomende punten
 • De Donateursactie

  Al bijna het hele jaar 2020 is alles anders en is bijna niets meer normaal. Het coronavirus heeft ons in de greep en dat is ook bij onze muziekvereniging helaas niet anders. Gelukkig konden de muzikanten van Muziekvereniging St. Andries de afgelopen periode weer repeteren in kleine groepen en zijn de lessen op weer opgestart. Helaas hebben we na de persconferentie van dinsdag 13 oktober moeten besluiten om het repeteren tijdelijk weer stil te leggen. De gezondheid van ons allen is uiteindelijk toch het belangrijkste.


  De donateursactie die we al sinds jaar en dag houden in oktober gaat er daarom ook anders uitzien dan normaal: geen, of zo weinig mogelijk contacten aan de deur. Zonder uw hulp kan St. Andries het financieel niet bolwerken, omdat ook de gemeentelijke subsidie in de komende jaren zal worden afgebouwd.


  Mocht u onze vereniging willen steunen, dan kunt u dat heel simpel doen door uw donatie of gift overmaken naar onze rekening NL32 RABO 0315 4535 67, ten name van Muziekvereniging St. Andries.


  Wilt u donateurs worden? Dat is mogelijk bij een bijdrage vanaf € 12,50 euro. U kunt dat heel eenvoudig doen door de bijdrage over te maken naar onze rekening NL32 RABO 0315 4535 67, ten name van Muziekvereniging St. Andries. Vergeet daarbij niet uw naam, adres en postcode te vermelden. Daarmee kunnen we u registreren als donateur en krijgt uw kaart later thuis bezorgd. U kunt ook een machtigingsformulier invullen en deze naar ons toe mailen via donateur@st-andries.nl of afgeven op ons postadres ( Achtergaardsestraat 6-b, 6923 BE Groessen). Het machtigingsformulier kunt u hier downloaden.


  Wat u ook doneert, wij zijn zeer erkentelijk voor uw bijdrage want het vormt een mooie vaste basis voor onze jaarlijkse inkomsten.


  Met muzikale groet,


  Leden en Bestuur Muziekvereniging St. Andries