• Ma 01 Jul Zomerconcert
 •  

  Sponsoren

  Als muziekvereniging organiseren wij jaarlijks concerten voor alle belangstellenden. Gedurende zo’n concert laten wij de aanwezigen genieten van onze nieuwste muziekstukken, welke aansluiten op het betreffende thema. Voor alle concerten, welke wij organiseren, zal u als sponsor altijd in de gelegenheid zijn daar gratis aanwezig te zijn.

  Als muziekvereniging hebben wij een website waarop belangstellenden informatie over ons kunnen vinden. Met ons informatieblad “In Harmonie” met 4 maal per jaar een oplage van 850 stuks communiceren wij met onze achterban en dorpsgenoten. Daarbuiten speelt ook social media bij St. Andries een steeds grotere rol, we zijn op facebook en op instagram te vinden.

  Bij zowel de activiteiten als de communicatiemiddelen zal u als sponsor nauw betrokken worden.

  Wilt u als ondernemer onze vereniging ondersteunen middels sponsoring, dan is een mailtje naar sponsor@st-andries.nl of een telefoontje naar Willy Driessen (06-54685325) al voldoende.

  Sponsorenlijst:

   

   

  Donateurs

  Een vereniging kan niet bestaan zonder donateurs, ook Muziekvereniging St. Andries niet. Voor €12,50 bent u een jaar lang donateur van St. Andries en zorgt u ervoor dat wij in staat zijn onze muzikale doelstellingen ook daadwerkelijk kunnen uitvoeren.

  Wilt u donateur worden neem dan contact op met onze penningmeester Loudy Leenders (06-53721659).

  Wij willen u alvast bedanken voor uw financiële ondersteuning!