• Vri 07 Jun Intocht wandel4daagse duiven
  • Ma 10 Jun 16e andries wandeltocht
  • Repetitie

    Iedere maandagavond repeteren wij van 19.30 uur tot 21.45 uur in het Schuttershuis in Groessen (Schuttersplein 1). Onder leiding van dirigente Willeke de Laak werken wij wekelijks aan de groei van het orkest. Naast het groeien van het orkest, speelt het plezier hebben in het maken van muziek ook een grote rol.

    Onze vereniging verleent door het jaar heen haar medewerking aan een aantal vaste activiteiten in het dorp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ondersteuning tijdens de jaarlijkse kermis, de sinterklaas-intocht en de rondgang tijdens koningsdag. Daarnaast hebben we ook eigen concerten waarbij we een mooi en gevarieerd muzikaal programma brengen. Tot slot nemen we ook deel aan concoursen om zo ons muzikale niveau steeds op een iets hoger platvorm te brengen.

    Dirigent

    Willeke de Laak is sinds 2014 dirigent van ons orkest. Zij wist op zeer jonge leeftijd al wat ze wilde worden muzikant of dirigent. Inmiddels heeft ze allebei bereikt. Na haar klarinet studie aan het conservatorium in Utrecht heeft ze de opleiding HaFaBra in Den Haag bij hoofdvakdocent Alex Schillings gevolgd. Inmiddels staat zij voor diverse orkesten en is ook klarinet en saxofoondocent. Een belangrijke drijfveer voor haar is om de groei van blaasorkesten in Nederland en te stimuleren.