• Ma 01 Jul Zomerconcert
 • Lidmaatschap

  Mocht u interesse hebben om lid te worden van het orkest van muziekvereniging St. Andries, dan heten wij u van harte welkom om een keer kennis te komen maken. Dit kan altijd op een maandagavond tijdens de repetitie. Gelieve van tevoren even contact opnemen Ans Limbeek (06-23053599).

  Opleiding

  Muziekvereniging St. Andries heeft voor de opleiding een eigen werkgroep die bestaat uit muziekkanten van de vereniging. De werkgroep behartigt belangen van zowel jeugdige leerlingen als volwassenen die een opleiding bij ons volgen. Doelstelling is om uiteindelijk volledig in te stromen in het grote harmonieorkest. De weg daar naar toe is via individuele muzieklessen, jeugd orkest / ensemble en het behalen van een erkend A- en B muziekdiploma. De muzieklessen worden over het algemeen verzorgd door privé docenten en/of door de muziekschool.

  Zodra een leerling zich aanmeldt bij ons, plant de werkgroep de lestijd met de docent en zullen wij gedurende de opleiding het aanspreek punt zijn voor ouders/leerling. Wij zullen een goed contact/overleg behouden met de docenten.

  Een leerling, vanaf 8 jaar, kan direct op een instrument naar keuze starten. Je kunt kiezen uit de volgende instrumenten:

  Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de wens van de leerling, de behoefte van de vereniging en of het instrument nog vrij is. Het instrument krijg je bij onze vereniging in bruikleen. Weet je nog niet welk instrument je wilt kiezen kun je zeker een instrument eerst uit proberen. Neem gerust contact op met de werkgroep en wij helpen jou verder.